HVORFOR VÆLGE TICA GULVMÅTTER?

Tica Copenhagen gulvmåtter og tæpper er praktiske, fordi de er lavet i en slidstærk kvalitet og er lette at holde. De skåner gulvet for pletter fra vand, skidt, sand, mudder mv., som man slæber med ind udefra. De ligger rigtig godt og stabilt på gulvet uden at rutsje og krølle. De er bløde at gå og stå på. Lette at rengøre. Kan skæres til, hvis størrelsen ikke passer 100%.

 

SLIDSTÆRKT MATERIALE - POLYAMID

Tæpperne, måtterne, løberne er lavet i polyamid, som er et blødt nylon materiale, som er meget slidstærkt og vandabsorberende. Trods stærkt sollys, holder de farverne godt. De kan nemt holde til den gode hverdag med megen aktivitet og ”trafik”. De kan holde til de tusinde gange, du går ud og ind ad døren, uanset om du kommer med våde, beskidte sko/støvler, sandede klip klipper, mudrede træsko eller våde løbesko. De absorberer vand og tørrer hurtigt. Vinyl bagsiden betyder at de ligger pænt og stabilt på gulvet og ikke folder, så man falder i tæppet. Bagsiden tåler gulvvarme.

LUV HØJDE

Luv højden er 7 mm, som betyder at den typisk ikke er for høj i forhold til dørtærsklen. Samtidig har vi valgt denne højde luv, dels fordi den absorberer vand/skidt på den god måde og ikke mindst det får et ”tæppe look” og er rigtig rart at gå, stå og sidde på.

 

JUSTERING AF STØRRELSE

Når vores størrelser ikke passer 100% til dit behov, er det muligt at klippe og/eller skære tæpperne til. Vinylen er blød at skære/klippe i. Tegn op på bagsiden og klip/skær med skarp saks/hobby kniv. Kanten bliver ikke 100% som en maskinskåret kant, men polyamid materialet flosser og trevler ikke, så vi oplever at det fungerer fint for mange kunder.

 

SORTIMENT

Tica Copenhagens gulvmåtter kommer i 7 forskellige designs fordelt på 7 forskellige størrelser.

Gennemgang af størrelserne

40 x 60 cm

Er den mindste størrelse og virker umiddelbart meget lille. Det syntes vi også selv, men faktisk er den nr. 2. bedst sælgende størrelse. Fordi den er perfekt udenfor døren, hvis man bor i en opgang og ikke har behov for så stor en måtte udenfor døren. Her kan en gummi måtte også være god.

Har du en udgangsdør fra køkken eller stue eller værelse til terrasse/altan/haven og reelt ikke har lyst eller brug for en ret stor måtte, så er 40x60 cm perfekt. Den tager lige det værste skidt, når du suser ud og ind og fylder/syner ikke så meget.

 

60 x 90 cm

Denne størrelse er den bedste sælgende og den oplagte entre måtte. Dørbredder er typisk 90 cm, så den er den klassiske måtte størrelse til din entre.

 

67 x 120

Her er den perfekte lille løber eller måtte til en 1,5 eller dobbelt dør. F.eks. fra stue/køkken til terrasse. Måske har du en ikke så bred indgangsdør, hvor den passer perfekt eller en lille gang, hvor det er rart at have noget på gulvet af praktiske årsager, men også fordi det er pænt. Det er en super fin størrelse til badeværelse og ved din seng i soveværelset.

 

67 x 150

Her har vi en klassisk løber størrelse til en gang eller køkkenet, hvor det er rart at stå på noget, som også kan tage evt. fedt og madrester. Den er også fin til soveværelset.

 

67 x 200

Med en bredde på 67 cm og 2 m i længden er det en klassisk løbere til entre, gange i dit hjem, men er også rigtig god i køkkenet og soveværelset.

 

90 x 130

Denne størrelse er forholdsvis nu og er på kort tid blevet yderst populær. Med dørbredder på typisk 90 cm passer den karm-til-karm i rigtig mange hjem. Med 130 cm i længden er den fantastisk i din entre/bryggers og når du godt kan lide at have en stor måtte at gå ind på i rummet. Vi oplever endda mange kunder, som ligger 2 stk. af disse i forlængelse af hinanden, fordi det bare fungerer rigtig godt, hvis man har plads til det. Størrelsen fungerer også rigtig godt på værelser, hvor det er lidt mere et tæppe end en løber.

STOR ANVENDELIGHED I HELE HJEMMET

Tica Floormats kan bruges med stor fordel i mange rum i dit hjem, fordi de er praktiske, bløde og pæne.

 

ENTRE, INDGANG OG BRYGGERS

Entreen er det første rum, vi kommer hjem og ind i. Din entré er også det rum, dine gæster træder ind i som det første. Derfor er det også vigtigt, at entréen er vellykket, så både du og dine gæster føler sig velkomne og ikke mindst at rummet fungerer rent praktisk i den gode hverdag.

Det er uundgåeligt at vi slæber vand, skidt, sand, mudder, sne, græs – alt muligt med ind – afhængig af årstiden. Måtterne skåner dit gulv og beskytter mod pletter – de inviterer til at man tørrer fødder af, når man træder ind.

 

KØKKEN OG STUE - UDGANGE TIL TERRASSE, ALTAN, HAVE

I dag har mange huse mange udgange fra værelser, køkkenet og stuen. Specielt i forår og sommer har vi åbne døre og går ud og ind med fodtøj på. Her kan det være praktisk at placere en lille måtte (40x60 cm) for at beskytte gulvet og ikke mindst at begrænse at få vand og skidt med ind – for at begrænse rengøring.

I sommerhuse og koloni huse er det ofte, der ikke er en decideret entre og her er der typisk brug for en større måtte/løber for at holde minimere rengøring og skidt i hele huset.

I køkkenet kan det være rart at stå på en løber ved køkkenbordet, når man laver mad og en løber er også er med til at skåne gulvet.

 

SOVEVÆRELSER

Mange synes det er rart at stige ud af sengen og at de bare tæer rammer et blødt og rart tæppe og derfor ligger en løber.

 

BØRNEVÆRELSER

Tæpperne er bløde at sidde på og lege og derfor passer de godt på børneværelser – specielt fordi ligger stabilt og godt og er slidstærke.

 

BADEVÆRELSE

Måtterne kan bruges som bade måtte, men også som løber/tæppe foran spejl/vask, fordi det er rart og behageligt at stå på noget blødt