GULVMÅTTER

Tica Copenhagen tæpper, gulvmåtter og løbere er lavet i polyamid, som er et blødt nylonmateriale, som er meget slidstærkt og vandabsorberende. Trods stærkt sollys, holder de farverne godt.
De kan holde til den gode hverdag med megen aktivitet og ”trafik”. De kan holde til de tusinde gange, du går ud og ind ad døren, uanset om du kommer med våde, beskidte sko/støvler, sandede klip klipper, mudrede træsko eller våde løbesko. De absorberer vand og tørrer hurtigt. Vinyl bagsiden betyder at de ligger pænt og stabilt på gulvet og ikke folder, så man falder i tæppet. Bagsiden tåler gulvvarme.

For at forlænge levetiden på dine Tica Copenhagen måtter har vi her samlet en anvisning for, hvordan du rengør og plejer dine gulvmåtter. 

 

RENGØRING

Alle Tica Copenhagens måtter op til str. 67 X 120 CM kan typisk være i vaskemaskinen må vaskes ved højst 30 grader.

De tåler IKKE tørretumbler, men det er reelt heller ikke nødvendigt. Efter de har været i vaskemaskinen, kan man blot tørre bagsiden med en tør klud og derefter ligge måtten på gulvet, så tørrer luven fint.

De er lette at holde rene med støvsuger og en våd klud med lidt rengøringsmiddel, hvis der er kommet en plet på. De er meget hårdføre. Brug dog ikke hårde rengøringsmidler som f.eks. klorin.

Afhængig af gulvet kan der snige sig skidt ind under måtten, som kan betyde den rutsjer lidt afhængig af gulvmaterialet. Her kan man blot vaske undersiden.

Skulle der opstå noget uventet eller har du spørgsmål til rengøring er du meget velkommen til at kontakte os på: salg@tica-copenhagen.dk.

 

SKOBAKKER & DØRMÅTTER

Skobakkerne er lette at holde rene enten med støvsugning eller banke skidtet væk. Man kan også tørre dem af med en våd klud. Hvis man godt kan lide den mørke sorte olierede overflade, kan man tørre overfladen med et tyndt lag madolie.