Vi har her samlet en guide til dig, hvor du kan orientere dig om Tica Copenhagens dørmåtter, skobakker og gulvmåtters mange forskellige størrelser og anvendelsesmuligheder.

 

SKOBAKKER & DØRMÅTTER

Skobakkerne er en smart og praktisk måde at opbevare og organisere det våde og beskidte fodtøj på året rundt. Uanset hvor vådt eller beskidt fodtøjet er, er der næsten altid lidt skidt eller vand under fodtøjet, som kan give pletter og skjolder på gulvet, når de står direkte på gulvet – udover at det ikke ser pænt ud. Skobakkerne inviterer til, at man stiller sit fodtøj i bakkerne og samler skidt, græs, sand og vand der i stedet for gulvet

 

5 FORSKELLIGE DESIGNS AT VÆLGE IMELLEM

  • Footwear; er det første design, vi lancerede i 2012 og er aftegninger af sko og støvler. Designet illustrerer hvad skobakkerne skal bruges til og er et lidt humoristisk og hyggeligt.
  • Graphic; er grafiske firkanter og trekanter i grafisk samspil, som giver et mere stramt look og kanterne er helt firkantede.
  • Dot; er blevet en sand klassiker. Neutralt mønster med prikker og skobakkerne har runde kanter. Passer ind stort set alle steder.
  • Leaves/blade; et mønster med forskellige blade, inspireret af naturen og årstiderne. Leaves er hyggeligt mønster som footwear.
  • Lines; er det nyeste mønster, som er skabt i en leg med linier. Designet er ikke symetrisk og er ikke helt ens i på de forskellige størrelser skobakker og tæpper – men har samme look. Et meget moderne og enkelt mønster, som har eksklusivt look.

Stor anvendelighed i hele hjemmet

Tica Trays/skobakker er primært til fodtøj, som navnet beskriver, men har faktisk en række andre gode anvendelsesmuligheder;

Underlag når du planter blomster om eller arbejder med noget, der sviner ex noget der indeholder olie bl.a. cykle.

Underlag til planter på altanen/hjemmet

Underlag til foder/vand skåle til kældedyr, der ofte svinger på gulvet omkring

 

GULVMÅTTER

Tica´s gulvmåtter er pæne at se på – har pænt og enkelt look pg.a. polyamid materialet kombineret med luv højden. Det er klassiske designs og farver. Fås bl.a. i sand/beige farve, som passer og matcher perfekt til trægulve. Luv højden og den bløde polyamid gør også, at tæpperne er rare at gå, stå og sidde på.

 

PRAKTISKE - DE FUNGERER BARE

Måtter og tæpper er praktiske, fordi de er lavet i en slidstærk kvalitet og er lette at holde. De skåner gulvet for pletter fra vand, skidt, sand, mudder mv., som man slæber med ind udefra. De ligger rigtig godt og stabilt på gulvet uden at rutsje og krølle. De er bløde at gå og stå på. Lette at rengøre. Kan skæres til, hvis størrelsen ikke passer 100%.

 

JUSTERING AF STØRRELSE

Når vores størrelser ikke passer 100% til dit behov, er det muligt at klippe og/eller skære tæpperne til. Vinylen er blød at skære/klippe i. Tegn op på bagsiden og klip/skær med skarp saks/hobby kniv. Kanten bliver ikke 100% som en maskinskåret kant, men polyamid materialet flosser og trevler ikke, så vi oplever at det fungerer fint for mange kunder.

 

LUV HØJDE

Luv højden er 7 mm, som betyder at den typisk ikke er for høj i forhold til dørtærsklen. Samtidig har vi valgt denne højde luv, dels fordi den absorberer vand/skidt på den god måde og ikke mindst det får et ”tæppe look” og er rigtig rart at gå, stå og sidde på.

 

STOR ANVENDELIGHED I HELE HJEMMET

Tica gulvmåtter kan bruges med stor fordel i mange rum i dit hjem, fordi de er praktiske, bløde og pæne.

 

ENTRE, INDGANG OG BRYGGERS

Entreen er det første rum, vi kommer hjem og ind i. Din entré er også det rum, dine gæster træder ind i som det første. Derfor er det også vigtigt, at entréen er vellykket, så både du og dine gæster føler sig velkomne og ikke mindst at rummet fungerer rent praktisk i den gode hverdag.

Det er uundgåeligt at vi slæber vand, skidt, sand, mudder, sne, græs – alt muligt med ind – afhængig af årstiden. Måtterne skåner dit gulv og beskytter mod pletter – de inviterer til at man tørrer fødder af, når man træder ind.

 

KØKKEN OG STUE - UDGANGE TIL TERRASSE, ALTAN, HAVE

I dag har mange huse mange udgange fra værelser, køkkenet og stuen. Specielt i forår og sommer har vi åbne døre og går ud og ind med fodtøj på. Her kan det være praktisk at placere en lille måtte (40x60 cm) for at beskytte gulvet og ikke mindst at begrænse at få vand og skidt med ind – for at begrænse rengøring.

I sommerhuse og koloni huse er det ofte, der ikke er en decideret entre og her er der typisk brug for en større måtte/løber for at holde minimere rengøring og skidt i hele huset.

I køkkenet kan det være rart at stå på en løber ved køkkenbordet, når man laver mad og en løber er også er med til at skåne gulvet.

 

SOVEVÆRELSER

Mange synes det er rart at stige ud af sengen og at de bare tæer rammer et blødt og rart tæppe og derfor ligger en løber.

 

BØRNEVÆRELSER

Tæpperne er bløde at sidde på og lege og derfor passer de godt på børneværelser – specielt fordi ligger stabilt og godt og er slidstærke.

 

BADEVÆRELSE

Måtterne kan bruges som bade måtte, men også som løber/tæppe foran spejl/vask, fordi det er rart og behageligt at stå på noget blødt

 

GENNEMGANG AF STØRRELSERNE

 

40x60

Er den mindste størrelse og virker umiddelbart meget lille. Det syntes vi også selv, men faktisk er den nr. 2. bedst sælgende størrelse. Fordi den er perfekt udenfor døren, hvis man bor i en opgang og ikke har behov for så stor en måtte udenfor døren. Her kan en gummi måtte også være god.

Har du en udgangsdør fra køkken eller stue eller værelse til terrasse/altan/haven og reelt ikke har lyst eller brug for en ret stor måtte, så er 40x60 cm perfekt. Den tager lige det værste skidt, når du suser ud og ind og fylder/syner ikke så meget.

 

60x90

Denne størrelse er den bedste sælgende og den oplagte entre måtte. Dørbredder er typisk 90 cm, så den er den klassiske måtte størrelse til din entre.

 

67x120

Her er den perfekte lille løber eller måtte til en 1,5 eller dobbelt dør. F.eks. fra stue/køkken til terrasse.

Måske har du en ikke så bred indgangsdør, hvor den passer perfekt eller en lille gang, hvor det er rart at have noget på gulvet af praktiske årsager, men også fordi det er pænt. Det er en super fin størrelse til badeværelse og ved din seng i soveværelset.

 

67x150

Her har vi en klassisk løber størrelse til en gang eller køkkenet, hvor det er rart at stå på noget, som også kan tage evt. fedt og madrester. Den er også fin til soveværelset.

 

67x200

Med en bredde på 67 cm og 2 m i længden er det en klassisk løbere til entre, gange i dit hjem, men er også rigtig god i køkkenet og soveværelset. 

 

90x130

Denne størrelse er forholdsvis nu og er på kort tid blevet yderst populær. Med dørbredder på typisk 90 cm passer den karm-til-karm i rigtig mange hjem. Med 130 cm i længden er den fantastisk i din entre/bryggers og når du godt kan lide at have en stor måtte at gå ind på i rummet.

Vi oplever endda mange kunder, som ligger 2 stk. af disse i forlængelse af hinanden, fordi det bare fungerer rigtig godt, hvis man har plads til det.

Størrelsen fungerer også rigtig godt på værelser, hvor det er lidt mere et tæppe end en løber.

 

SKOBAKKER

Smarte og praktiske  

Skobakkerne er en smart og praktisk måde at opbevare og organisere det våde og beskidte fodtøj på året rundt. Uanset hvor vådt eller beskidt fodtøjet er, er der næsten altid lidt skidt eller vand under fodtøjet, som kan give pletter og skjolder på gulvet, når de står direkte på gulvet – udover at det ikke ser pænt ud. Skobakkerne inviterer til, at man stiller sit fodtøj i bakkerne og samler skidt, græs, sand og vand der i stedet for gulvet.

Ligger godt og stabilt på gulvet, rutsjer ikke uanset gulv

Gummi er et forholdsvis tungt materiale, hvilket betyder at skobakkerne ligger godt og stabilt på gulvet uanset hvad gulv det er, så de rutsjer ikke rundt på gulvet. Skobakkerne tåler tillige gulvvarme.

Stort sortiment både i design og størrelser

Der er 3 forskellige størrelser skobakker at vælge imellem. Alle er 38 cm i længden, som er er tilpasset, så der kan stå en str. 46 sko på skobakken. Kanterne er ca 2-3 cm høje afhængig af designet.

 

28x38x3 cm / Small

Denne er lavet til et enkelt par voksen sko.

Der kan godt stå 2 stk. børnesko på tværs. Denne størrelse er ikke bare til hjemmet, men er perfekt at have liggende i bilen til beskidte gå/løbe sko, så bilen ikke bliver svinet med våde/beskidte sko og støvler.

 

48x38x3 cm / Medium

Denne størrelse er lavet til 2 par voksen sko eller flere børnesko. Typisk er det også denne størrelse som bruges til vand og madskåle til kæledyr.

 

88x38x3 cm / Large

Denne størrelse passer til 4 par voksen sko eller en del flere børnesko. Den er den bedst sælgende og oplagte familie skobakke.