Indstillinger
 
  0 Indkøbskurv
Indkøbskurv

You have no items in your shopping cart.

Du er her:

Privatlivspolitik og cookies

Ved at benytte websiden tica-copenhagen.com acepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig. Derfor indsamler og behandler vi oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en profil
  • Foretager betaling af køb
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • I øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger.

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. Når du laver en transaktion på tica-copenhagen.com, sker det sikkert og krypteret via Quickpay.

 

Hvem videregives oplysninger til?

Personoplysninger afgivet på tica-copenhagen.com videregives kun til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt samt med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.
Vi videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel.
For at kunne videreudvikle og forbedre tica | copenhagen fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. tica | copenhagen kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for tica | copenhagen accepteres ved besøg på tica-copenhagen.com og fremgår af tica | copenhagen.
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på tica-copenhagen.com.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og profildata på din konto side på tica-copenhagen.com.
Som registreret hos tica | copenhagen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til tica | copenhagen via e-mail sales@tica-copenhagen.com

 

Kontakt, ændringer og opdateringer

tica | copenhagen forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte vores kundeservice på tica-copenhagen.com/kontakt
Du kan også logge ind på tica-copenhagen.com og se hvilke oplysninger, der er registreret på din profil. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til vores kundeservice.
Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Nyhedsbreve kan til enhver tid afmeldes via link i nyhedsbrevet.

 

Cookies på tica-copenhagen.com

Når du besøger tica-copenhagen.com, informeres du om, at der bruges cookies på websitet.
Cookies er med til at få tica-copenhagen.com til at fungere og bruges til at indsamle statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Samtidig gør cookies det muligt at personalisere sitet, så de film vi viser bliver relevant for dig.


Hvad er en cookie?

En Cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt på din computer.
Det gør det muligt at genkende din computer og forbedre brugervenligheden på et website, ved at huske de valg du foretager.
En cookie kan ikke indeholde virus eller andre skadelige programmer.
Eksempelvis bruges cookies til at huske, hvad du ahr på din ønskeliste eller at du er logget ind.
Cookies kan have forskellige 'udløbsdatoer'. Visse cookies bliver slettet, når du lukker for din internetbrowser eller computer, mens andre bliver gemt.

Hvad bruges cookies til?

På tica | copenhagen bruges cookies til tre hovedformål:

Funktionelle cookies
Cookies til analyseformål
Cookies til markedsføring

Vores funktionelle cookies registrerer oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten på tica-copenhagen.com. Uden disse cookies ville du f.eks. ikke kunne lægge produkter på din ønskeliste eller logge ind. De fleste funktionelle cookies på tica-copenhagen.com er lavet specifikt til at virke på sitet, men der kan også sættes 3. part cookies.

Cookies til analyseformål indsamler overordnet information om din og andres vej gennem tica-copenhagen.com. De analytiske cookies er lavet specifikt til at virke på tica-copenhagen.com. Vi bruger forskellige analysesystemer på forskellige dele af sitet.

Med viden om brugernes nuværende kundeforhold, adfærd på tica-copenhagen.com, anvendte platforme osv., prøver vi at gøre tica-copenhagen.com så relevant for den enkelte bruger som muligt.

  

Hvilke cookies samler vi? 

 

cookie navnCookie funktion
_frontend Registerer alle dine bevæglser på tica-copenhagen.com: login, tilføj til ønskeliste, sete sider, varer i din indkøbskurv, mm.
_gat Google Analytics cookie, der bruges til at registerer din adfærd på siden, transaktion,  browser, geografisk placering osv. 
_ga Google Analytics cookie, der bruges til at registerer din adfærd på siden, transaktion, browser, geografisk placering osv.

 

Vil du slette dine cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Nedenfor er vejledninger til, hvordan du håndterer cookies i de mest populære browsere:

Chrome 

Firefox 

Internet Explorer

GRATIS LEVERING

Alle ordrer over 600 kr. i Danmark