Indstillinger
 
  0 Indkøbskurv
Indkøbskurv

You have no items in your shopping cart.

Du er her:

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser tica | copenhagen webshop

Gældende fra d. 10.december 2015.

 

Indhold

Generelle oplysninger

Betaling

Levering

Fortrydelsesret

Returnering

Tilbagebetaling

Reklamationsret

Bytteservice

Persondatapolitik

Klageadgang

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Fortrydelsesformular






Generelle oplysninger

tica | copenhagen
Højdevej 27
2830 Virum
Telefon +45 4059 4403

hverdage mellem klokken 10.00 - 15.00.

Fax +45 33773811

Email: sales@tica-copenhagen.dk

Etableret 2008

CVR. nr. 33 77 38 11

Bank: Danske Bank.

Kontonr. 1471 - 0010516366

International bank transfers: Swift: DABADKKK

Iban: DK7430000010516366

 

Inden du køber på tica | copenhagen webshop, skal du godkende vores handelsbetingelser, og opfordres til at gennemlæse disse. Handelsaftalen indgås mellem tica copenhagen og køber, når man har valgt "køb" på hjemmesiden.

Betaling

På ticacopenhagen.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro & JCB og American Express.

Dankort logo Visa logo Visa Electron logo American Express logo Maestro logo    Mastercard logo  JBC logo 

tica I copenhagen tillægger gebyr på betalingskort. Gebyret er det indløseren kræver og kan ses i betalingsvinduet. 

Beløbet trækkes først på din konto når varen sendes.

Når du har valgt de varer du ønsker, og vil til at betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Denne kryptering gør, at ingen andre på nettet kan opsnappe eller aflytte de informationer du indtaster.SSL er den mest udbredte sikkerhedsmæssige løsning. Det betyder at tica copenhagen ikke gemmer dine kreditkortoplysninger.

Levering

HANDLER DU FOR OVER 600 KR. SENDER VI DIN ORDRE FRAGTFRIT I DANMARK.

tica | copenhagen tilbyder følgende leveringsformer:

Ordrer med dansk leveringsadresse med ordrersum under 600 kr.:
GLS Pakkeshop 50 kr.

Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Forventet leveringstid i Danmark er 1-3 hverdage, dog vil ordrer indeholdende bestillingsvarer som udgangspunkt have en længere leveringstid. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Ordrer med udenlandsk leveringsadresse:
UPS - pris afhænger af modtagerland. Pris ses når du har valgt leveringsland.
Vi leverer ikke til alle lande. De tilgængelige lande kan ses når du vælger leveringsadresse. 

tica | copenhagen bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Leveringstid i udlandet afhænger af modtagerland, men vil være mellem 5-8 hverdage.

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at skrive til sales@tica-copenhagen.dk eller ringe på 4059 4403 . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Fortrydelsesformularen finder du her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal selv afholde udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur:

  • Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  • Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Altså du kan ikke tørre beskidte støvler af på en smudsmåtte og derefter fortryde dit køb og returnerer måtten :-)

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne til fragt.

Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi returnerer beløbet til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt os om noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du udfylder vores fortrydelsesformular og vedlægger den.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fortryder du et køb, sendes varen til:

tica | copenhagen
Højdevej 27
2830 Virum
Att. Retur

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på tica | copenhagen har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, er din reklamation rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, meget gerne den originale. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamations varen sendes til:

tica | copenhagen
Højdevej 27
2830 Virum
Att. Retur

 

Bytteservice

Når du køber gaver på tica | copenhagen kan modtageren naturligvis altid får byttet varen til en anden vare, med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen.

Når en vare skal byttes skal afsender selv afholde udgiften for forsendelse til tica | copenhagen

Noter i forsendelsen, hvilken vare du ønsker der skal byttes til, eller kontakt vores kundeservice.

Varer der skal byttes skal sendes til:

tica | copenhagen
Højdevej 27
2830 Virum
Att. Retur

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos tica I copenhagen  og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet i tica | copenhagen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på tica I copenhagen er Tina Bremholm, tica | copenhagen
Højdevej 27, 2830 Virum.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Som registreret hos tica | copenhagen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til tica | copenhagen via e-mail sales@tica-copenhagen.dk

Nyhedsbreve kan til enhvertid afmeldes via link i nyhedsbrevet.

 

Klageadgang

Er du ikke tilfreds med dit produkt, eller er det blevet ødelagt i posten, kan du klage over dit køb. Du bedes rette henvendelse til vores kundeservice på

Telefon +45 4059 4403 hverdage mellem klokken 10.00 - 15.00.

Eller sende en email på sales@tica-copenhagen.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
mail: cfk@kfst.dk

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

tica | copenhagen tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører. Vær opmærksom på, at farven på billeder kan adskille sig fra den faktiske farve på grund af lysforhold og skærmindstilling.

 

Fortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

tica | copenhagen
Højdevej 27
2830 Virum
Att. Retur

sales@tica-copenhagen.dk

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Bestilt den (*)/modtaget den (*):

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter)
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

(*) Det ikke relevante udstreges

GRATIS LEVERING

Alle ordrer over 600 kr. i Danmark